WIE ZIJN WIJ

John Eversdijk

Als heel jong kind heb ik veel spirituele ervaringen gehad. In de tijd waarin ik toen leefde was het niet mogelijk om daar over te praten. Begreep er zelf ook niet zoveel van, maar ik kon het verder ook met niemand anders delen. Verdringing op het spirituele vlak was dan ook een groot aantal jaren van mijn leven een  thema.

Ik heb vele jaren gewerkt als HRM-er en als trainer/coach in verschillende sectoren zoals de zorg en het bedrijfsleven.

Zo rond mijn 40e jaar zijn er mensen in mijn leven gekomen met wie ik uiteindelijk deze ervaringen durfde te gaan delen. Dit was voor mij zeer bevrijdend omdat ik toen pas besefte dat ik als kind niet gek was, maar dat het eigenlijk heel mooi was geweest wat mij al op zeer jonge leeftijd was overkomen.

Vanaf dat moment begon ik ook te ontdekken dat intuïtieve en mediamieke vaardigheden een verrijking zijn in mijn dagelijkse leven. Ik heb als docent Omgangskunde en gecertificeerd trainer/coach veel contacten met mensen. Ik merk dat ik door mijn spirituele ontwikkeling veel beter in staat ben om mensen te ondersteunen en te adviseren, simpelweg omdat ik mijzelf zoveel beter heb leren kennen. Het geeft mij rust en zelfvertrouwen.
Ik ga sinds 2008 jaarlijks naar het Arthur Findley College (voor mij de bakermat van het mediumschap en de intuïtieve ontwikkeling) om mij daar verder persoonlijk te blijven ontwikkelen en trainen.
Ik ben dankbaar dat al mijn levenservaringen en competenties, die ik in de loop van de jaren heb ontwikkeld, nu allemaal samenkomen in hetgeen ik doe voor de “Amersfoort Spiritualist Church”  en voor “The Inner Journey” !

Joke Hetem

Voordat ik in 2007 voor het eerst in aanraking kwam met het mediumschap, heb ik mij vele jaren persoonlijk en spiritueel ontwikkeld om zodoende te leren omgaan met mijn eigen gevoeligheid.

De spirituele wereld is voor mij altijd een realistische werkelijkheid geweest….een wereld van transparantie en liefde, een wereld die ik als kind al goed kon begrijpen en ervaren, dit in tegenstelling tot de dagelijkse werkelijkheid op aarde!
Nu ben ik blij dat ik via het mediumschap een brug kan slaan tussen de geestenwereld en de aardse wereld, want in feite zijn deze één!
Ik ben altijd werkzaam geweest binnen de gezondheidszorg, eerst als uitvoerende en later als hoofd opleidingen/praktijkopleider voor leerlingen & verzorgenden in de ouderenzorg. Tevens heb ik als bevoegd docent Omgangskunde en gecertificeerd trainer communicatieve & sociale vaardigheden veel ervaring opgedaan in het begeleiden en trainen van veelal jonge mensen.

Mijn levenslange passie is Bewust worden & bewust Zijn!
Deze vaardigheden gebruik ik om mensen te ondersteunen in hun intuïtieve en persoonlijke ontwikkeling.

Wat de meeste vrijheid heeft gegeven is dat mediumschap mij thuis heeft gebracht bij mijzelf. Hierdoor is er rust en vrede ontstaan.

Van 2008 tot heden word ik jaarlijks getraind en begeleid op het wereldberoemde Arthur Findlay College te Stansted in Engeland. Ontwikkeling…..stopt nooit! In dit prachtige gebouw, wordt wekelijks les gegeven in het mediumschap aan studenten uit de gehele wereld. Naast mijn werkzaamheden als medium en healer heb ik sinds 1999 ook een eigen coaching praktijk. Coaching en mediumschap komen samen in mijn spirituele coaching!

Joke Hetem en John Eversdijk