Lidmaatschap

Als de doelstellingen van de “Amersfoort Spiritualist Church” u  aanspreken en u onderdeel wilt uitmaken van een spirituele gemeenschap, dan kunt u ons steunen door lid te worden. De kosten van het lidmaatschap bedragen  € 36,- per jaar. Als lid bent u van harte welkom op onze jaarlijkse ledenvergadering.  Voor meer informatie over het lidmaatschap kunt u contact opnemen met het secretariaat.

Klik hier om het formulier voor lidmaatschap te downloaden. U kunt de formulier invullen, opslaan en aan ons mailen. Het is ook mogelijk om het formulier af te drukken, in te vullen en per post te sturen.

Wij bieden mensen begeleiding, ondersteuning en training op het gebied van persoonlijke- en intuïtieve ontwikkeling. In onze diverse cursussen wordt aandacht besteed aan:

– Communicatie & coaching;
– Mediumschap;
– Didactische vaardigheden en presentatie.
Persoonlijke ontwikkeling en ontwikkeling van het mediumschap zijn twee zaken die samen opgaan. Het is in onze visie  onmogelijk om deze twee aspecten te scheiden. Alle onderdelen uit onze opleiding zijn verbonden met een levensstijl en levensvisie.

Kijk op de website voor alle mogelijkheden onder de knop Workshops & Opleiding.

 

Joke Hetem en John Eversdijk